torsdag 6 november 2014

Aubergine med fetaost och mynta

Du behöver:
1 st aubergine
1 msk oliv olja
Salt och Peppar

1/2 rödlök
1 st tomat
15-20 st mynta blad
100 gram fetaost
2 tsk rödvins vinäger
2 tsk oliv olja
Salt
Peppar

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär auberginerna 1-1,5cm tjocka.
Pensla auberginerna med olivolja, salta och peppra.
In i ugnen i cirka 20 minuter, ta ut vänd dom och ha dom inne igen i cirka 10 minuter.
Hacka rödlök, tomat, mynta och fetaosten i små bitar. 
Tillsätt vinäger och olja.
Salta och peppra.
Ta lite av röran och lägg över auberginerna.
Klara att servera! :)

Pensla auberginerna med olivolja, salta och peppra.
In i ugnen i cirka 20 minuter,
ta ut vänd dom och ha dom inne igen i cirka 10 minuter.
Hacka rödlök, tomat, mynta och fetaosten i små bitar. 
Tillsätt vinäger och olja.
Salta och peppra.
Ta lite av röran och lägg över auberginerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar